12 perechi vor intra in competitie, incepand de luni, 6 martie, de la 20:30, si le vor prezenta romanilor stiluri de dans inedite si un spectacol grandios. Pentru coregrafiile spectaculoase pregatite de concurenti este nevoie de muzica, iar band-ul emisiunii pune foarte multa pasiune in acest proiect si repeta zilnic piesele pe care le va canta in prima editie LIVE a show-ului.

Band-ul este format din 15 instrumentisti, unii dintre cei mai buni din Romania, iar casa de productie Kult-Production este locul in care se orchestreaza, se scriu partiturile si se fac pregatiri de pre-productie, pentru ca spectacolul de luni sa fie extraordinar si sa-i bucure pe telespectatori.

Formula este de Big Band, cu sase suflatori, percutie, tobe, pian, chitara, synths si trei vocalisti. Printre muzicienii invitati de Paul Ilea sa se alature trupei in primul sezon Uite cine danseaza! se afla si patru fosti concurenti Vocea Romaniei, artisti in care Paul crede foarte mult si pe care este bucuros sa ii aiba alaturi. Aliona Munteanu, concurenta Vocea Romaniei in sezonul patru, in echipa Smiley, Claudiu Rusu, concurent tot in sezonul patru, in echipele Smiley si Moga, Ioana Hrisca, concurenta in sezonul sase al competitiei vocilor, in echipa Tudor, si Alex Musat, finalist in sezonul sase Vocea Romaniei, in echipa Smiley.Marele challenge pentru noi, spre deosebire de Vocea Romaniei, este sa reusim sa cantam atat de bine, incat sa nu incurcam dansatorii.  O sa fie niste momente excelente, toti cei din band asteapta cu nerabdare sa inceapa show-ul!”, a spus Paul Ilea, producator muzical Uite cine danseaza!.

Incepand din 6 martie, in fiecare luni, de la 20:30, vom urmari cel mai stralucitor spectacol si dansuri extraordinare si vom avea parte de momente pline de umor, la Uite cine danseaza!.