Alex Velea, Anca Sina-Serea, Antonia, Liviu Teodorescu, Marius Manole, Roxana Ionescu si Sandu Lungu se antreneaza temeinic, cateva ore in fiecare zi, astfel incat momentul pe care o sa il prezinte pe ringul Uite cine danseaza! sa fie cat mai apropiat si demn de prestatia unui star international!

Cele sapte perechi sunt pregatite ca saptamana viitoare sa aduca momente spectaculoase in ring, cu coregrafii-tribut, pentru Michael Jackson, Prince, Queen, Whitney Houston, John Lennon, dar si altii. Insa, pe cat de entuziasmati sunt ca pot aduce un tribut unor oameni care au avut o contributie foarte mare in industrie la nivel global, pe atat sunt vedetele de stresate in fiecare zi de repetitii, cand nu reusesc sau nu inteleg pasii ganditi de coregrafii lor.

In editia de luni, in urma notelor juratilor si a voturilor romanilor, ultimele doua cupluri din clasament vor intra la duel! Cele doua vedete, alaturi de coregrafii lor, vor prezenta din nou dansul pregatit, iar juriul va decide care este perechea ce paraseste competitia Uite cine danseaza!.Uite cine danseaza – Traieste bucuria dansului!