Alex Velea si Ecaterina Dosan, Liviu Teodorescu si Marica Derdene, Marius Manole si Olesea Nespeac si Sandu Lungu si Raluca Netca vor dansa luni tango, vals, passo doble si jazz,, sub atenta indrumare a juratilor, care vor deveni regizori pentru prima proba a serii. Fiecare jurat va dansa alaturi de echipa sa, cu care a lucrat si lucreaza in aceste zile, si va juriza celelalte trei dansuri, in care nu este implicat. 

A doua proba a semifinalei Uite cine danseaza! va aduce foarte mult umor si coregrafii spectaculoase. Fiecare cuplu va parodia diferite personaje si va realiza cate un dans amuzant. Acestia vor deveni supereroi atipici, vor parodia videoclipuri celebre de la Sia sau Spice girls si vor deveni lebede in Lacul lebedelor.

La finalul serii, ultima pereche clasata in urma notelor juratilor si voturilor telespectatorilor va parasi competitia, iar trei echipe vor merge in marea finala.Semifinala Uite cine danseaza! le va aduce telespectatorilor luni, 1 mai, de la 20:30, momente incendiare, mult umor, culoare, dansuri incredibile si un spectacol extraordinar.

Uite cine danseaza! - Traieşte bucuria dansului!