Alex Velea, Anca Serea, Antonia, Lili Sandu, Liviu Teodorescu, Marius Manole, Octavian Strunila, Rona Hartner si Sandu Lungu au povesti de viata senzationale, presarate cu momente fericite, dar si cu intamplari triste care i-au schimbat enorm, i-au determinat sa ia decizii importante si sa-si schimbe complet stilul cu care erau obisnuiti. Luni, in cea de-a patra editie Uite cine danseaza!, concurentii isi vor spune povestile de viata, le vom cunoaste familiile si vom merge in locuri care le-au marcat existenta. 

In premiera, ei vor vorbi despre cele mai importante intalniri din vietile lor, despre decizii luate in momente in care credeau ca ar putea pierde totul, despre experiente care i-au marcat si despre povesti de dragoste care au existat sau exista si in acest moment. 

Lunea viitoare, de la 20:30, vom avea parte de o editie Uite cine danseaza! cu dezvaluiri emotionante, care vor fi reprezentate de coregrafii extraordinare pregatite de cele noua perechi ramase in competitie.Uite cine danseaza! - Traieste bucuria dansului!