Luni, de la 20:30, vom vedea ce visa Antonia atunci cand era mica, de ce obstacole s-a lovit Sandu Lungu in viata si cum l-au transformat in omul care este acum, care sunt motivele pentru care Lili Sandu a revenit in Romania, cand a inceput Alex Velea sa fie cu adevarat fericit, pentru cine danseaza Liviu Teodorescu, cum si-a inceput cariera Marius Manole si cum a parasit orasul natal, cum este Octavian Strunila in relatia de cuplu si pentru ce moment se pregateste intens, ce fel de relatie avea Rona Hartner cu bunicul si cu tatal ei si vom afla cateva detalii emotionante din viata Ancai Sina Serea.

Pe langa dansurile care vor reda perfect cate un moment de rascruce din viata fiecaruia, concurentii vor avea alaturi si persoane dragi, unele dintre ele implicandu-se in momentele prezentate pe ring. Cine sunt cei care vor veni sa fie alaturi de ei in aceasta editie speciala Uite cine danseaza! si cum se vor descurca pe scena, vedem luni, de la 20:30!

Show-ul Uite cine danseaza! va aduce surprize de proportii in cea de-a patra editie, cand vom afla lucruri in premiera si vom urmari coregrafii extraordinare, pline de emotie si trairi intense.Uite cine danseaza! - Traieste bucuria dansului!