Dana a luptat saptamana aceasta, a facut tot posibilul sa invete miscarile de dans ale stilului pe care ar fi trebuit sa-l prezinte in cea de-a doua editie Uite cine danseaza!, si-a dorit enorm sa ramana in ringul de dans, insa, din cauza, accidentarii este nevoita sa renunte la competitie. Dana Budeanu are o coasta rupta si una fisurata, insa are parte de cele mai bune ingrijiri si recuperarea va fi una completa.

”Sunt un om care nu a fost nici macar racit o data in ultimii aproape douazeci de ani. Starea in care ma aflu este pur si simplu una de soc. Am avut, intr-adevar, cea mai grea coregrafie, dar nu m-am asteptat ca acest lucru sa insemne imobilizarea mea fizica la propriu si asta pentru ca sunt un dansator amator, care nu-si poate evalua real efortul fizic. Nu stiu ce sa spun, insa am sa transmit tuturor cuvintele ultimului print in viata al intelectualitatii romanesti, Neagu Djuvara: <<Imi lipseste dansul. Am fost un patimas al dansului. Faptul ca la 99 de ani nu mai pot, de altfel, nu ma mai pofteste nimeni ca sa mai dantuiesc in momentul de fata, este lipsa cea mai mare pe care o resimt acum. Dansul era o nebunie...>>”, a declarat Dana Budeanu.

Emil Rengle, partenerul si coregraful Danei Budeanu la Uite cine danseaza!, a completat: ”Experienta de la Uite cine danseaza! s-a dovedit a fi atat pentru mine, cat si pentru Dana, una pe cat de scurta, pe atat de intensa Participarea la aceasta emisiune mi-a adus aminte de un lucru pe care multi oameni il uita: femeile sunt fragile si vulnerabile. Iar eu am avut momente in care am uitat treaba asta in timpul repetitiilor. Spun asta pentru ca Dana este unul dintre cei mai ambitiosi si puternici oameni pe care ii cunosc, iar atitudinea si forta ei interioara m-au facut sa uit fix de fragilitatea care le face pe femei atat de speciale. Si eu si Dana impartasim cumva aceeasi viziune asupra existentei noastre si anume ca viata trebuie traita la intensitate maxima. Asta am incercat sa dobandim in perioada scurta in care am facut parte din acest proiect minunat. Am vrut sa ne depasim limitele si poate ca am tras prea mult de noi si, din nefericire, nu tot timpul vointa si taria de caracter sunt in concordanta cu puterea noastra fizica. A fost o placere sa dansez alaturi de Dana si sunt convins ca vom mai dansa in multe alte ocazii impreuna. Le urez succes colegilor nostri si ii voi urmari cu emotie in fiecare luni seara.”.Chiar daca au parasit competitia, Dana si Emil vor fi in fiecare luni, de la 20:30, alaturi de colegii lor si echipa show-ului si ii vor sustine.

Uite cine danseaza! - Traieste bucuria dansului!