Concurentii au trecut prin trei probe spectaculoase si numai cei mai buni au ramas pe ringul de dans la final.

Trei probe incendiare si cinci perechi inedite de dansatori.Surprizele s-au tinut lant la Uite cine danseaza!, iar concurentii au fost nevoiti sa impresioneze in cea mai dificila editie de pana acum a show-ului.

In Prima proba, cele cinci cupluri au fost prezente pe scena si au dansat pe aceeasi melodie, rock’n roll. Juriul a eliminat, pe rand, cate o pereche. Prima echipa eliminata din ring a primi 1 punct, iar perechea care a ramas ultima pe scena a fost notata cu 5 puncte. In urma unui maraton de zile mari, Liviu si Marica au primit punctaj maxim din partea celor patru membri ai juriului. 


Pentru cea de-a doua proba, concurentii au pus in scena coregrafii spectaculoase de hip-hop, reggaeton si cabaret. Prin dansurile lor, acestia au incercat sa convinga juriul si publicul ca merita sa ramana cat mai mult timp in competitie.In proba cu numarul trei, fiecare pereche a fost "provocata" sa copieze si sa imbunatateasca o coregrafie realizata pana acum de una dintre celelalte perechi aflate in competitie. Dar asta nu a fost tot! Provocarea fiecarei echipe a presupus ca dansul pe care l-au prezentat luni in ring sa fie mult mai spectaculos decat acelasi dans prezentat intr-o editie anterioara de o alta pereche.

Dupa ce au trecut prin cele trei probe de foc si au fost notati de juriu, concurentii si-au castigat locul in clasament dupa cum urmeaza: 

Votul publicului a reprezentat si de aceasta data un factor important in stabilirea deciziei finale. Dupa inchiderea liniilor de vot, echipa care a parasit competitia Uite cine danseaza este formata din Anca si Nicolai.

Ei sunt concurentii care merg in Semifinala Uite cine danseaza! 2017:

  • Liviu Teodorescu si Marica Derdene
  • Alex Velea si Ecaterina Dosan
  • Marius Manole si Olesea Micula
  • Sandu Lungu si Raluca Netca

Uite cine danseaza! - Traieste bucuria dansului!