Vedetele au vorbit despre cele mai importante intalniri din vietile lor, despre deciziile luate in momente in care credeau ca ar putea pierde totul, despre experiente care i-au marcat si despre povesti de dragoste care au existat sau exista si in acest moment. 

Seara a fost deschisa de Alex Velea si Ecaterina Dosan, in ritmuri de Cha Cha, pe melodia Jameia. Cantaretul nu a ezitat sa-i faca o declaratie de dragoste iubitei sale atat verbal, cat si in pasi de dans. 

"Prea frumos ai vorbit acolo. Are un aparator povestea voastra de dragoste", a marturisit Florin Calinescu.

Nici Antonia nu s-a lasat mai prejos, alaturi de Paolo Campigotto. A exprimat pe ritmuri de rumba si melodia "I belong to you" tot ce simte pentru Alex Velea, iar reprezentatia lor a fost apreciata de cei patru jurati. 
 

Anca Sina Serea si Nicolai Curnic au transpuns prin intermediul unui dans contemporan emotionant, drama pe care vedeta a trait-o in tinerete, atunci cand primul sot i-a murit, lasand-o singura alaturi de cei doi copii. 

Mihai Petre: "Dansul pe care l-ati ales e o manifestare a emotiilor".

Sandu Lungu si Raluca Netca, au anuntat ca nu pot dansa din cauza unei accidentari a luptatorului de MMA. Insusi Sandu a explicat ce i s-a intamplat.


 

Rona Hartner si Andrei Mangra au plutit pe scena si au incarcat vasul vienez cu emotie puternica, dansul prezentat reprezentand un omagiu adus de artista bunicului ei. 

Andreea Marin: "Imi permit bucuria de a ma ridica in picioare cand vad ceva special"

Lili Sandu si Iulian Turcanu au prezentat un tango sexy si senzual. Cu emotie au transmis cei doi pe ringul de dans povestea de viata a vedetei, care a avut curaj sa paraseasca Romania din dorinta de regasire, apoi a revenit in tara.


 

Andreea Marin: "Iti multumesc, mi-au dat lacrimile. Sunt impresionata"

Marius Manole si Olesea Nespeac au transpus in pasi de dans povestea de viata a actorului prin intermediul unui dans contemporan. Momentul lor a fost ca o lectie de viata si a primit doar complimente din partea juriului. 


 

Octavian Strunila si Oana Botez si-au prezentat poveste de dragoste tumultuoasa de dragoste pe ritmuri de tango. 

Liviu Teodorescu si Marica Derdene nu s-au mai putut abtine. Cu toate ca au inceput sa planga in timpul dansului, au reusit sa-l duca la bun sfarsit cu brio o reprezentatie plina de emotie. 

In urma mediei dintre votul juriului si cel al telespectatorilor, Lili Sandu si Iulian Turcanu au parasit competitia "Uite cine danseaza". 

"A fost un moment frumos, o experienta extraordinara. Sunt foarte mandra de ceea ce am realizat. Plec cu capul sus!", a declarat la final Lili Sandu.