Alex Velea, Anca Sina Serea, Antonia, Dana Budeanu, Joseph Hadad, Lili Sandu, Marius Manole, Oana Zavoranu, Octavian Strunila, Rona Hartner, Sandu Lungu si Liviu Teodorescu repeta in fiecare zi si isi organizeaza programul astfel incat sa fie prezenti in sala de repetitii, dar sa nu isi neglijeze nici vietile personale, familiile sau carierele care i-au consacrat.

Cum se pregatesc vedetele pentru Uite cine danseaza! si cum vad aceasta experienta

Alex Velea si Antonia sunt doi parinti extrem de devotati si grijulii si nu pleaca niciodata de acasa pana nu il duc pe fiul lor cel mare la gradinita. Cei doi artisti au mare grija si la alimentatia zilnica, asa ca isi pregatesc cu atentie meniul pentru fiecare zi.
 


Anca Sina Serea este sustinuta de familie in tot ceea ce face, iar programul de repetitii pentru show-ul Uite cine danseaza! o solicita foarte mult, insa frumoasa concurenta ii are mereu alaturi de ea pe membrii familiei. Anca are un regim alimentar special, este atenta la acest aspect si se hidrateaza foarte mult, ceea ce o ajuta sa aiba o silueta de invidiat.

Pentru Dana Budeanu, Uite cine danseaza! este un show care defineste la propriu termenul de spectacol, dupa cum a declarat chiar ea. Dana isi doreste sa aduca fericire tuturor celor din jur si este incantata ca in competitie are un partener extraordinar, cu care se intelege perfect.

Joseph Hadad este un chef apreciat, asa ca in fiecare dimineata merge la restaurantul pe care-l coordoneaza sa pregateasca meniuri speciale. Dupa, ajunge in sala de repetitii, unde invata in fiecare zi miscari noi de dans. si pentru a-si surprinde coregrafa, Joseph ii pregateste acesteia diverse surprize culinare. 

Lili Sandu isi doreste sa faca performanta si in fiecare zi este in sala de repetitii impreuna cu partenerul ei. Chiar daca programul este foarte solicitant, Lili nu a renuntat nicio clipa si da dovada de foarte multa determinare si dorinta sa castige.

Marius Manole este dedicat complet show-ului de dans. Actorul este extrem de ambitios si isi petrece foarte mult timp in sala, repetand pentru primul show LIVE, insa imediat dupa repetitii merge la teatru, unde are 3-4 spectacole in fiecare saptamana.

Pentru Oana Zavoranu aceasta este o experienta noua, dificila, dar si placuta, pe care isi doreste sa o parcurga cu satisfactii si impliniri. Vedeta iubeste dansul si repeta alaturi de partenerul ei din competitie pentru a le aduce telespectatorilor un show de zile mari luni, in prima editie LIVE.

Octavian Strunila merge la repetitii in fiecare zi cu copiii, dupa ce ii  ia de la scoala. Actorul isi doreste sa impresioneze telespectatorii nu doar cu miscari de dans spectaculoase, ci si cu foarte mult umor si cu felul in care va pune in scena fiecare dans.

Rona Hartner este o prezenta efervescenta si foarte muncitoare. Rona, impreuna cu partenerul ei, creeaza o atmosfera plina de energie, iar dupa repetitii, actrita merge la sala de fitness deoarece isi doreste sa fie mereu antrenata. 

Cu toate ca dansul a devenit principala sa activitate in ultimul timp, luptatorul Sandu Lungu nu renunta la antrenamentele de MMA. Zilnic, Sandu imbina cu succes repetitiile pentru Uite cine danseaza! cu luptele.

Liviu Teodorescu da totul pe ringul de dans! Cantaretul are o chimie extraordinara cu partenera lui din competitie, este hotarat sa invete cat mai multe stiluri si isi petrece o mare parte din zi repetand.

Concurentii se pregatesc pentru show, in medie, 7-8 ore pe zi, fiecare dintre ei avand alte stiluri de dans. Vedetele si coregrafii lor se inteleg foarte bine, merg impreuna la masa si au devenit buni prieteni. incepand din 6 martie, in fiecare luni, de la 20:30, romanii vor urmari un show grandios si un spectacol extraordinar la Uite cine danseaza!.

Uite cine danseaza! - Traieşte bucuria dansului!