Juriul Uite cine danseaza!	Juriul Uite cine danseaza!

Andreea Marin

Cu o experienta de peste 20 de ani in televiziune, radio si presa scrisa, Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate celebritati din Romania. 

De-a lungul timpului, a produs si a prezentat productii de succes, a fost corespondent special la Ceremonia acordarii Premiilor Oscar ale Academiei Americane de film la Los Angeles, a fost director de programe si este prima jurnalista din Romania care a ecaladat varful Kilimanjaro, Acoperisul Africii. Este Ambasador UNICEF, presedinte al Fundatiei Pretuieste Viata si se implica permanent in proiecte dedicate calitatii vietii. in copilarie si in adolescenta, Andreea a urmat cursuri de dans sportiv, pasiunea sa fiind si astazi tangoul.

Gigi Caciuleanu

Gigi Caciuleanu a descoperit dansul contemporan de avangarda la 14 ani, a absolvit Scoala Nationala de Coregrafie din Bucuresti si si-a completat studiile de dans si coregrafie la Teatrul Bolshoi din Moscova. 

Gigi a fost solist al Operei Romane si, de-a lungul carierei sale, a castigat nenumarate premii importante atat in tara, cat si in strainatate. Fiind un coregraf extrem de apreciat la nivel mondial, Gigi Caciuleanu face parte si din diferite jurii in concursuri nationale si internationale. Gigi continua sa predea tehnica sa specifica si stilul sau original de dans contemporan in Franta si in intreaga lume.

Mihai Petre

Mihai Petre a inceput sa studieze dansul la 8 ani, iar dupa numai 6 ani, la 14 ani, a ajuns campion national la dans sportiv. 

Mihai a fost campion al Romaniei trei ani la rand, impreuna cu sotia si partenera sa de dans, Elwira Petre. De asemenea, perechea formata din cei doi este prima din Romania care a reusit sa se claseze in primele 50 ale lumii si reprezinta prima prezenta romaneasca intr-o finala de Cupa Europeana, la Moscova, in anul 2004. Mihai Petre este unul dintre cele mai importante nume din acest domeniu in Romania si incearca sa formeze noi perechi de dansatori care sa obtina rezultate notabile, in cadrul scolii de dans pe care o conduce.

Florin Calinescu

Actor, regizor si realizator de emisiuni TV si radio, Florin Calinescu a terminat Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica Ion Luca Caragiale si a debutat in film in 1981, in serialul Lumini si umbre. 

Ulterior, a jucat in mai multe filme de succes, precum: Asfalt Tango, Filantropica, Baieti buni, O vara de neuitat, Anticamera sau Maria. Florin Calinescu este unul dintre cei mai talentati si efervescenti actori si prezentatori din Romania. In lumea media, el a intrat la inceputul anilor ’90, la radio, cu emisiunea Duminicile celor singuri, continuand cu emisiuni realizate la Pro TV si Sport.ro. In anul 2015, Florin Calinescu si-a facut revenirea in televiziune, ca jurat in emisiunea Romanii au talent.

Urmareste-ne pe: